Te poti dezabona oricand. Adresa ta de email este in siguranta.

Pantaloni Există 14 produse.

Pantaloni pentru baieti

Fie ca este vorba de pantaloni lungi, pantaloni scurti sau pantaloni trei sferturi http://minoki.ro/ ofera o gama completa de pantaloni din bumbac 100% organic pentru baieti, care sunt confortabili, versatili si care pot sa fie adaugati in garderoba baietilor fara nici o problema.

Culori clasice su moderne din care baietii pot alege in functie de preferinte.

Minoki comercializeaza o multime de variante de pantaloni din bumbac pentru baieti cu varste cuprinse intre 3 luni si 11 ani, foarte versatili, casual si moderni. Magazin cu cele mai renumite marci de top din Anglia si Franta cu pantaloni din bumbac organic - cum ar fi Kite, Le queque du chat,  - chiar aici.

 • Jeans slim fit rosu 100% bumbac organic certificat GOTS
  Sale
  Disponibil
  Jeans slim fit rosu...

  Jeans slim fit rosu 100% bumbac organic. Talie ajustabila, croiala moderna si usor de asortat. Pentru pastrarea culorii, acestia au fost spalati cu enzime de mere.

  Jeans slim fit rosu 100% bumbac organic. Talie ajustabila, croiala moderna si usor de...

  Jeans slim fit rosu 100% bumbac organic. Talie ajustabila, croiala moderna si usor de asortat. Pentru pastrarea culorii, acestia au fost spalati cu enzime de mere.

  Pret redus! 73,98 lei
  Vizualizare
 • Pantaloni trening stea 100% bumbac organic certificat GOTS
  Sale
  Disponibil
  Pantaloni trening stea...

  Pantaloni de trening caldurosi 100% bumbac organic. Culoare albastru-verzui cu detalii 2 stele colorate la genunchi, elastic la glezne si talie lata cu siret. Moderni si confortabili.

  Pantaloni de trening caldurosi 100% bumbac organic. Culoare albastru-verzui cu detalii...

  Pantaloni de trening caldurosi 100% bumbac organic. Culoare albastru-verzui cu detalii 2 stele colorate la genunchi, elastic la glezne si talie lata cu siret. Moderni si...

  Pret redus! 51,74 lei
  Vizualizare