Asociatia Work at Home Moms  si grupul de mamici din care este alcatuita imi este tare aproape de suflet, asadar m-am gandit sa va scriu despre evenimentul pe care il organizeaza in Bucuresti pe data de 19 decembrie si anume “Targul mamicilor creative editia de Craciun”.

Pot sa va spun asa: mamicile ofera in cadrul acestui targ produse hand made cu suflet si povesti in spate. Anul acesta si eu am ales ca toate cadourile de Craciun pe care le voi oferi prietenilor si familiei sa fie hand made.  De ce? Pentru simplul motiv ca am ales sa sustin munca si efortul mamicilor talentate si muncitoare in detrimentul unor produse de serie achizitionate din magazine.

 Eu stiu foarte bine ce presupune antreprenoriatul si cat este de dificil sa reusesti sa-ti faci un nume in orice domeniu ai activa. Am mai inteles de-al lungul timpului cat de greu dar si minunat este sa ai un copil si sa te ocupi de el astfel incat sa creasca sanatos la suflet si om frumos.

Tocmai de aceea va recomand cu tot dragul sa vizitati acest Targ plin de minunatii, cu siguranta veti gasi si voi idei pentru cadouri inspirate de Craciun.

Un alt lucru minunat este acela ca o parte din incasarile obtinute in cadrul acestui targ vor fi directionate catre campania "Mamele singure au superputeri" prin care se doreste asigurarea unui program de consiliere personala si profesionala pentru aproximativ 30 de mame singure pentru a evita situatiile extreme.

Detalii despre eveniment gasiti pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/events/477989939070447/

 Spor la cumparaturi!