Decembrie este pentru mine o luna foarte importanta, si care de fapt incepe de pe 30 noiembrie de Sfantul Andrei :). Urmeaza Mos Nicolae, ziua mea de nastere, ziua de nastere a unei foarte bune prietene, Mos Craciun, adica am o luna fantastica si plina de evenimente frumoase.

Este si momentul in care fac o analiza a anului care a trecut si imi fac lista pentru anul viitor:)

2015 a fost un an plin, un an in care am muncit mult pentru proiectul Minoki, un an in care m-am preocupat indeaproape si de mine si in care am incercat sa pun sportul si sanatatea pe lista de prioritati(asta chiar mi-a iesit). Asta apropo de criza femeii de 40 de ani…la mine asa s-a manifestat.

 Am cunoscut spre sfarsitul verii un grup fantastic de mamici, grupul WAHM, care are o poveste foarte frumoasa de spus si din care simt acum ca fac si eu parte.

Sunt mamici muncitoare, mamici iubitoare de frumos si foarte creative. Cu unele dintre ele am inceput sa si colaborez si aici as numi-o in primul rand pe Dana Predu de la Juxi Magic care organizeaza niste evenimente extraordinare pentru copii. Dana, ma bucur ca te-am cunoscut si felicitari pentru proiectele frumoase la care suntem parteneri!

Un alt lucru de care ma bucur in fiecare zi este Tudor, minunea mea energica si zglobie si mancacioasa :).

Nu credeam ca un copil iti poate aduce atat de multa bucurie si ca te poate face sa iti depasesti limitele, sa devii mai bun pentru el! Tudor a reusit sa faca asta pentru mine si impreuna cu el imi retraiesc copilaria.

Cam asta ar fi pe scurt despre anul care aproape se incheie, in ceea ce priveste rezolutiile mele pentru 2016 acestea ar suna cam asa, in ordinea importantei: imi doresc ca eu si ce dragi sa fim sanatosi, sa reusesc sa fac Minoki un nume cunoscut pe piata on line a hainelor de calitate pentru copii, sa imi reinoiesc abonamentul la sala de sport :) si nu in ultimul rand sa reusesc sa gasesc o gradinita buna pentru Tudor. Stiu, abia in toamna va merge dar cum mama lui este un pic fixista deja la inceputul anului viitor am programat primele vizite :).  E o lista mica decamdata dar importanta si cu siguranta se vor mai adauga si alte proiecte la ea.

Sper ca anul care se incheie a fost bun pentru voi si va doresc ca in 2016 sa reusiti tot ce va propuneti!