Te poti dezabona oricand. Adresa ta de email este in siguranta.

Returnarea produselor

In conformitate cu reglementarile Art. 7. - (1) din Ordonanta Guvernamentala nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta in termen de 14 zile lucratoare si sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. Singurele costuri care cad in sarcina clientului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Pentru produse, termenul de 14 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe de la data primirii lor de catre client

Conform Art. 10, lit. c) din acelasi act normativ, clientul nu poate returna produse distinct personalizate precum si produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

In consecinta, returnarea produselor catre www.minoki.ro se poate face numai in urmatoarele conditii:

Clientul suporta integral costurile de returnare;

Returnarea produselor se va face in maximum 14 zile de la primirea coletului prin intermediul unei firme de curierat rapid cu confirmare de primire; Nu se accepta returnarea coletelor prin Posta Romana.

Produsele nu se returneaza ramburs;

Produsele trebuie impachetate corespunzator pentru a se evita degradarea lor in timpul transportului prin curier;

Produsele trebuie sa fie impachetate in ambalajul original, sa nu prezinte urme de degradare, purtare, murdarire sau spalare cu mentiunea ca trebuie sa aiba toate etichetele atasate;

Produsele sa fie insotite de documentele in baza carora s-a efectuat livrarea (factura);

Produsele ce constituie un kit trebuie returnate ca un kit;

Facem precizarea ca, in conformitate cu legislatia in vigoare, articolele de lenjerie intima si costumele de baie nu pot fi returnate, exceptie facand produsele livrate cu deteriorari sau defecte.

Contravaloarea marfii returnate (cu exceptia costului de transport) se va plati prin transfer online de catre comerciant in termen de maxim 14 zile de la primirea coletului, cu mentiunea ca returnarea banilor catre client se face doar daca produsul indeplineste conditiile de retur. Contravaloarea serviciilor suplimentare precum transportul produselor, achitate de catre client, nu se ramburseaza.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client exceptie facand urmatoarele situatii:

  • coletul s-a livrat deteriorat;
  • produsele au defecte de fabricatie;
  • s-au livrat alte masuri decat cele comandate;
  • s-au livrat si facturat alte produse decat cele comandate.

Doar in situatiile de mai sus www.minoki.ro va suporta costurile de retur.