Te poti dezabona oricand. Adresa ta de email este in siguranta.

TERMENI SI CONDITII

Magazinul on line www.minoki.ro este inscris în registrul de evidenţă a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 35138 si este proprietatea SC KAMIRA BEAUTY DISTRIBUTION SRL inregistrata la Registrul Comertului sub Nr. J40/12633/23.07.2008, CUI:RO 24228171,sediu social str Anastasie Panu nr 1 , Bucuresti, Cont : RO52RZBR0000060017241692, RAIFFEISEN BANK

UTILIZATORII www.minoki.ro sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare ce guverneaza desfasurarea tutror operatiunilor si a raporturilor intre parti fiind considerate prevederi minimale aplicabile ce se adauga prevederilor legislatiei romanesti in vigoare. Termenii si conditiile pot fi modificate oricand prin actualizarea continutului acestui document, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII.

Prin accesarea www.minoki.ro UTILIZATORII sunt de acord sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia in vigoarea pe teritoriul Romaniei. 

1. Definitii

UTILIZATOR: persoana care acceseaza magazinul nostru online si care a acceptat Termenii si Conditiile de Utilizare, prin finalizarea procesului de inregistrare.

CLIENT: acel utilizator ce initiaza si finalizeaza o comanda pe www.minoki.ro

COMANDA: document electronic, generat ca urmare a accesarii magazinului online de catre un CLIENT, ce intervine ca forma contractuala intre SC KAMIRA BEAUTY DISRIBUTION SRL si acesta din urma.

CONTRACT: la distanta - conform definitiei cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.a.: contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicare la distanta;
 

SITE - Domeniul minoki.ro

CONTINUT are urmatoarea definitie:
•    toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau accesate prin utilizarea unui echipament specific;
•    continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre www.minoki.ro prin mijloace electronice sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
•    orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al minoki.ro CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
•    informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de www.minoki.ro intr-o anumita perioada;


CAMPANIE - actiunea de a expune in scop comercial, exclusiv in mod electronic si doar prin intermediul site-ului un numar finit de produse avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre www.minoki.ro.

CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur UTILIZATOR/CLIENT accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la PRODUSE.;
NEWSLETTER / INFORMARI - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS), asupra produselor si/sau promotiilor desfasurate de catre www.minoki.ro intr-o anumita perioada
TRANZACTIE - incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs de catre www.minoki.ro catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Www.minoki.ro, indiferent de modalitatea de livrare;

2. General

 Accesul la PRODUS se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil www.minoki.ro.
 Prin folosirea Siteului, Utilizatorul/Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse www.minoki.ro sau oricarui tert cu care www.minoki.ro are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
 In cazul in care Clientul nu este de acord si/sau nu accepta, poate renunta la: accesul la Produs, alte servicii oferite de www.minoki.ro prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor/informarilor si/sau comunicarilor din partea www.minoki.ro de orice natura (posta electronica, apel telefonic, SMS etc), fara nicio garantie ulterioara din partea Www.minoki.ro.
 Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu domiciliul in Romania.

www.minoki.ro poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

 3.Continut

Continutul site-ului incluzand  logo-uri, reprezentari, simboluri comerciale, imagini, text si continut multimedia,etc.  prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a www.minoki.ro, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
Utilizatorului/ Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terti, modificarea, utilizarea, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de www.minoki.ro, decat cu acordul expres al www.minoki.ro.
www.minoki.ro isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

4. Contact

www.minoki.ro publica pe site, datele de identificare si contact, actualizate pentru informarea Clientilor sau Utilizatorilor
Prin utilizarea formularului de contact, Utilizatorul sau Clientul permite www.minoki.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloacele electronice, respectiv posta electronica (e-mail, SMS).
 www.minoki.ro, va considera ca Utilizatorul sau Clientul, consimte la primirea notificarilor din partea sa in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail, SMS sau prin anunturi pe site.

 5.Newslettere si informari

 In momentul in care, Utilizatorul sau Clientul isi creaza un Cont pe Site, accepta Termeni si Conditii, exprimandu-si acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau informari din partea www.minoki.ro, transmise prin posta electronica (e-mail, SMS) si/sau apel telefonic.

 Datele preluate de la un Utilizator sau Client, in scopul expedierii newslettere-lor si/sau informarilor pot  fi folosite de catre www.minoki.ro in limitele Politicii de confidentialitate.
Renuntarea la primirea newslettere-lor si a informarilor de catre Utilizator sau Client se poate face in orice moment folosind link-ul special destinat din cadrul oricaror newslettere si/sau informari primite  sau prin contactarea www.minoki.ro, utilizand instrumentele dinsponibile pe site la sectiunea CONTACT. 

6.Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC KAMIRA BEAUTY DISTRIBUTION SRL prin www.minoki.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre Client.

www.minoki.ro utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate, impreuna cu politici stricte aplicate salariatilor si procedurilor de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal, colectate si procesate conform prevederilor legale in vigoare. Toate materialele si informatiile personale trimise catre website, prin e-mail sau prin intermediul paginilor de Internet, vor fi considerate confidentiale. 

www.minoki.ro  colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP), numai cu acordul voluntar al Clientului, in urmatoarele scopuri:
•    validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
•    rezolvarea problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la produsele achizitionate de catre acesta;
•    pentru a asigura accesul acestuia la PRODUS;
•    trimiterea de newslettere si/sau informari periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) si/sau prin apel telefonic;
•    contactarea acestuia, la cererea sa ;
•    contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
•    scopuri statistice.
Prin crearea Contului, fiecare Client si-a exprimat consimtamantul ca www.minoki.ro sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.
Oricare Client are dreptul de a obtine de la www.minoki.ro, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:
a) confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta
b) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
c) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;

În virtutea înregistrării voluntare pe websitul www.minoki.ro sau a comandarii produselor www.minoki.ro, Clientul işi dă consimţământul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către www.minoki.ro în propriul sistem informatic, atât manual cât şi automat, în scopurile enunţate mai sus, în conformitate cu art.5 alin.1 din Legea nr. 677/2001 privind protectia si prelucrarea datelor personale.

Dacă Clientul nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de catre www.minoki.ro, acesta are dreptul de a nu utiliza website-ul şi de a nu oferi companiei Kamira Beauty Distribution  SRL date cu caracter personal.

Oricare  Client are dreptul de a se opune in orice moment prin transmiterea catre www.minoki.ro a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care il vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. 
www.minoki.ro poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre www.minoki.ro pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor  Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea www.minoki.ro si/sau al eventualilor terti cu care www.minoki.ro are contracte de parteneriat in acel moment.

Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.
In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, contractului si/sau contractelor, autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv prin intermediul procesatorului de plata: Euplatesc.ro.
Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine sub siglele VISA si MasterCard cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online.
www.minoki.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.
 Politica de confidentialitate www.minoki.ro se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client exclusiv pe site.

www.minoki.ro nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.
www.minoki.ro se obliga ca datele colectate ale Clientului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.
 Exceptie  va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.
 Procesatorul/procesatorii de carduri bancare agreat(i) de catre www.minoki.ro are(au) dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.
www.minoki.ro nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal


7.Plata


Produsele  achizitionate prin intermediul www.minoki.ro sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.
Toate tarifele aferente produselor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.
 Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON. In cazul in care plata se efectueaza prin card bancar, www.minoki.ro va debita contul curent al Clientului cu sumele reprezentand contravaloarea produselor comandate, ulterior transmiterii catre acesta din urma a confirmarii comenzii.
In cazul platilor online www.minoki.ro nu este responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul.

8.Comenzi

Accesul la produse este permis oricarui Utilizator care poseda sau isi creeaza un Cont. Produsele NU se pot comanda telefonic.
 Pentru a i se permite accesul la produse, Utilizatorul va trebui sa accepte prevederile din Termene si Conditii
 www.minoki.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona sau exclude accesul Clientului la produse, si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate si de a sterge sau restrictiona Contul acestuia, in limitele legii, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului pe site, accesul si existenta Contului acestuia ar putea prejudicia sau prejudiciaza in vreun fel www.minoki.ro

Clientul poate comanda produsele comercializate pe site, prin adaugarea produsului/produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine rezervarea automata a acestuia.
 Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca www.minoki.ro poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului. 
www.minoki.ro poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri: 

- neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online;
- invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de www.minoki.ro, in cazul platii online;
-datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte; activitatea Clientului pe site poate  produce daune de orice natura, sau prejudiciaza in orice fel  www.minoki.ro sau partenerii acestuia;
-realizarea a mai mult de doua incercari de livrare consecutive, esuate;

Clientul poate renunta la o comanda efectuata.
In cazul in care Clientul renunta in cadrul termenului legal de retragere din contract, la o comanda efectuata cu plata cu card bancar si in care banca emitenta a cardului Clientului a virat sumele achitate in contul www.minoki.ro, suma aceasta va fi returnata de catre www.minoki.ro in maxim 14 zile calendaristice de la data la care aceasta din urma a luat la cunostinta acest fapt, in contul IBAN indicat in scris de catre Client.
 In cazul in care un produs comandat de catre Client, efectuand in prealabil o plata cu card bancar nu poate fi livrat de catre www.minoki.ro, acesta din urma va informa clientul asupra acestui fapt si va returna in contul Clientului contravaloarea produselor, in termen de maxim 14 zile calendaristice  de la data la care www.minoki.ro a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de retragere din contract.
Clientul are dreptul de a anula sau modifica continutul unei comenzi achitate cu cardul, in termen de maxim 24 de ore de la plasarea acesteia. In acest sens, Clientul va transmite in scris echipei www.minoki.ro solicitarea de anulare sau modificare a comenzii.
 In cazul in care Clientul si-a modificat Comanda iar contravaloarea noii sale comenzi este mai mica decat contravaloarea produselor comandate initial, www.minoki.ro va returna in contul Clientului suma reprezentand diferenta dintre contravaloarea comenzii initiale si a noii comenzi, in maxim 48 de ore de la data la care Www.minoki.ro a luat la cunostinta acest fapt..
In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client dupa momentul efectuarii modificarii, luandu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.

9.Transport

Livrarea catre Client a produselor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid. Produsele nu pot fi ridicate de catre client de la sediul www.minoki.ro.

Livrarile se vor efectua, in medie, in termen de 48 de ore. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului sus mentionat, www.minoki.ro va informa Clientul prin e-mail, in cel mai scurt timp posibil. 

10.Garantia produselor

Fiecare produs comericalizat de www.minoki.ro  beneficiaza de termen de garantie,  in conformitate cu Legea nr.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora si Ordonanţei nr.21/1992 privind protectia consumatorilor (cu modificarile de rigoare).

In conformitate cu art.11 din Legea 449/2003 fiecare Client persoana fizica poate solicita in cazul lipsei conformitatii, repararea, inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia. Garantia produselor comercializate de www.minoki.ro este cea oferita de catre producatorii produselor care sunt comericializate de www.minoki.ro. Factura serveste, de asemenea, ca dovada de garantie. Perioada de garantie incepe in ziua primirii bunurilor de la serviciul de curierat. Data primirii bunurilor se refera la data la care cumparatorul accepta marfurile de la curier.

11.Returnarea produselor

In conformitate cu reglementarile Art. 7. - (1) din Ordonanta Guvernamentala nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta in termen de 14 zile lucratoare si sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. Singurele costuri care cad in sarcina clientului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Pentru produse, termenul de 14 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe de la data primirii lor de catre client

Conform Art. 10, lit. c) din acelasi act normativ, clientul nu poate returna produse distinct personalizate precum si produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

In consecinta, returnarea produselor catre www.minoki.ro se poate face numai in urmatoarele conditii:

Clientul suporta integral costurile de returnare;

Returnarea produselor se va face in maximum 14 zile de la primirea coletului prin intermediul unei firme de curierat rapid cu confirmare de primire; Nu se accepta returnarea coletelor prin Posta Romana.

Produsele nu se returneaza ramburs;

Produsele trebuie impachetate corespunzator pentru a se evita degradarea lor in timpul transportului prin curier;

Produsele trebuie sa fie impachetate in ambalajul original, sa nu prezinte urme de degradare, purtare, murdarire sau spalare cu mentiunea ca trebuie sa aiba toate etichetele atasate;

Produsele sa fie insotite de documentele in baza carora s-a efectuat livrarea (factura);

Produsele ce constituie un kit trebuie returnate ca un kit;

Facem precizarea ca, in conformitate cu legislatia in vigoare, articolele de lenjerie intima si costumele de baie nu pot fi returnate, exceptie facand produsele livrate cu deteriorari sau defecte.

Contravaloarea marfii returnate (cu exceptia costului de transport) se va plati prin transfer online de catre comerciant in termen de maxim 14 zile de la primirea coletului, cu mentiunea ca returnarea banilor catre client se face doar daca produsul indeplineste conditiile de retur. Contravaloarea serviciilor suplimentare precum transportul produselor, achitate de catre client, nu se ramburseaza.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client exceptie facand urmatoarele situatii:

coletul s-a livrat deteriorat;

produsele au defecte de fabricatie;

s-au livrat alte masuri decat cele comandate;

s-au livrat si facturat alte produse decat cele comandate.

Doar in situatiile de mai sus www.minoki.ro va suporta costurile de retur.

12.Frauda

www.minoki.ro nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS, etc.) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.
Clientul / Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea catre orice tert, a datelor sale confidentiale.
www.minoki.ro declina orice responsabilitate, in situatia in care un Utilizator/Client este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca reprezinta interesele www.minoki.ro.
Clientul sau Utilizatorul va informa www.minoki.ro asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.
Sunt considerate tentativa de fraudare a Siteului urmatoarele: incercarea accesarii datelor de orice tip ale altui Utilizator/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda, incercarea de a altera sau de a modifica continutul Siteului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre www.minoki.ro catre Uilizator / Client, incercarea de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre www.minoki.ro catre Utilizator/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

In aceste situatii www.minoki.ro si rezerva dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat cele enumerate mai sus.

13.Limitare de responsabilitate

www.minoki.ro nu nu este responsabila in nici un fel in fata niciunui Utilizator/Client care utilizeaza Site-ul altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.
www.minoki.ro nu garanteaza Utilizatorului sau Clientului acces pe site sau la serviciu, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma prin parcurgerea etapelor de inregistrare de pe site.

 In limita prevederilor Termeni si Conditii,  administratorii si/proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de colaborare / etc. care pot aparea intreUtilizator/Client si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului. 

14.Forta majora

Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (total/partial) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostita de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului. 

Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, evenimentul de forta majora nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.
Forta majora va fi probata conform legii.

15. Litigii

 Prin folosirea oricarui continut trimis de catre www.minoki.ro Utilizatorului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile "Termeni si conditii".
 Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Utilizator/Client si www.minoki.ro se va rezolva pe cale amiabila, partile depunand toate diligentele necesare in acest sens. . Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta  in conformitate cu legile romane in vigoare.

16. Dispozitii finale

www.minoki.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi,  orice modificari ale site-ului fara notificarea prealabila a Utilizatorului sau Clientului.In limita prevederilor Termeni si Conditii, www.minoki.ro nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

Prezentul act a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Magazinul on line www.minoki.ro este administrat de catre(SC KAMIRA BEAUTY DISTRIBUTION SRL inregistrata la Registrul Comertului  Bucureasti, cu nr. J40/12633/2008 CUI RO 24228171 sediul social str Anastasie Panu 1)