Te poti dezabona oricand. Adresa ta de email este in siguranta.

Minoki - hainute pentru copii din bumbac organic

…Pentru ca cel mai important este copilul tau www.minoki.ro  iti ofera  o gama variata de haine din bumbac organic certificate GOTS.

Colectiile prezentate provin de la brand-uri cunoscute din  Franta si Anglia, doua tari cu renume in domeniul fashion pentru copii.

Pentru ca stim cat este de importanta sanatatea celor mici, partenerii nostri sunt atenti selectati astfel incat sa va putem oferi produse de calitate dar in aceasi timp frumoase si la moda.

PARTENERII NOSTRI

LE QUEUE DU CHAT

Cine este pisica ? :)

Le queue du chat este un brand originar din Franta care produce haine pentru copii din bumbac organic certificat GOTS.

Toate produsele marca « Le queue du chat »  sunt testate si nu contin chimicale, pesticide formaldehide sau nichel iar vopselurile folosite sunt sigure si nu contin metale grele.

Le queue du chat este un brand cu constiinta etica, valorile sale reflectandu-se in alegerea partenerilor pentru manufacturarea hainelor, la baza acestui lucru stand conceptul de comert echitabil FAIR TRADE.

Colectiile propuse au un design delicat, reflectand in aceasi timp  spiritul liber si vesel al Parisului.

KITE  este un brand de haine din bumbac organic pentru copii cu varste cuprinse intre 0-11 ani.

Nascut din pasiune si in apropiere marii, la Dorset UK, brandul produce fiecare fiecare articol de imbracaminte cu atentie si grija pentru detalii, acestea fiind de cea mai buna calitate si respectand trendul in fashion.

Colectiile sunt inspirate de frumusetea plajelor si a marii din Dorset precum si de zona de coasta intrata in patrimoniul UNESCO.

Kite este un brand de renume in piata de moda etica pentru copii, si printre putinele certificate GOTS (Global Organic Textile Standard),  de catre Soil Association.

Asadar, toate hainele realizate de catre  Kite sunt produse utilizand bumbac organic certificat, si respectand cele mai inalte standarde de productie.